ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΟΛΕΣ Και ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ Πριν λίγες μέρες μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών και της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη έλαβε ειδοποίηση από το Δήμο Αθηναίων για πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής του κατοικίας για χρέη τελών καταστήματος εστίασης, που διατηρούσε παλιότερα. Η επιχείρηση έχει κλείσει από το 2011 και ο "οφειλέτης" είναι από χρόνια άνεργος και το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο είναι ένα διαμέρισμα όπου μένει με την οικογένειά του. Ο δήμαρχος Καμίνης, επιλέγει για μια ακόμη φορά να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, αφήνοντας στην άκρη το προσωπείο της "κοινωνικής ευαισθησίας" που κατά καιρούς επιδεικνύει. Εφαρμόζει με τον ίδιο ζήλο με την κυβέρνηση τις πολιτικές των μνημονίων, φορτώνοντας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των πλατιών κοινωνικών στρωμάτων. Σε περίοδο κάθετης υποτίμησης της εργασίας, φοροληστείας και ακρίβειας, με την ανεργία σε ρωτόγνωρα μεγέθη, αντί να εφαρμόζει κοινωνικές πολιτικές, επιστρατεύει τον εισπρακτικό μηχανισμό του δήμου να υφαρπάξει λαϊκές περιουσίες, καταστρέφοντας ανθρώπινες ζωές. Σαν Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών θα αντισταθούμε σε αυτή τη βαρβαρότητα και τις αντικοινωνικές πολιτικές του Δήμου αλλά και της κυβέρνησης που επιτρέπει σε κάθε τραπεζίτη, τοκογλύφο ή δημόσια υπηρεσία να αρπάζει τη λαϊκή περιουσία των φτωχοποιημένων θυμάτων των μνημονιακών πολιτικών. Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών


ΟΛΕΣ Και ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ

Πριν λίγες μέρες μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών και της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη έλαβε ειδοποίηση από το Δήμο Αθηναίων για πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής του κατοικίας για χρέη τελών καταστήματος εστίασης, που διατηρούσε παλιότερα. Η επιχείρηση έχει κλείσει από το 2011 και ο "οφειλέτης" είναι από χρόνια άνεργος και το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο είναι ένα διαμέρισμα όπου μένει με την οικογένειά του.

Ο δήμαρχος Καμίνης, επιλέγει για μια ακόμη φορά να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, αφήνοντας στην άκρη το προσωπείο της "κοινωνικής ευαισθησίας" που κατά καιρούς επιδεικνύει. Εφαρμόζει με τον ίδιο ζήλο με την κυβέρνηση τις πολιτικές των μνημονίων, φορτώνοντας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των πλατιών κοινωνικών στρωμάτων. Σε περίοδο κάθετης υποτίμησης της εργασίας, φοροληστείας και ακρίβειας, με την ανεργία σε ρωτόγνωρα μεγέθη, αντί να εφαρμόζει κοινωνικές πολιτικές, επιστρατεύει τον εισπρακτικό μηχανισμό του δήμου να υφαρπάξει λαϊκές περιουσίες, καταστρέφοντας ανθρώπινες ζωές.

Σαν Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών θα αντισταθούμε σε αυτή τη βαρβαρότητα και τις αντικοινωνικές πολιτικές του Δήμου αλλά και της κυβέρνησης που επιτρέπει σε κάθε τραπεζίτη, τοκογλύφο ή δημόσια υπηρεσία να αρπάζει τη λαϊκή περιουσία των φτωχοποιημένων θυμάτων των μνημονιακών πολιτικών.

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια: