ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Από την παρέμβαση των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο.


Αιφνιδιαστική παρέμβαση των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο.

Σήμερα Πέμπτη 16 Μάρτη ομάδα συναγωνιστών παρέμβηκε στην ημερίδα επιμόρφωσης για τη νέα νομολογία για τους πλειστηριασμούς που οργάνωνε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος. Η παρέμβαση έγινε για το γεγονός ότι από το σύλλογο δόθηκαν άδειες για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και μάλιστα για χαμηλή οφειλή. Επί πλέον για το λόγο ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος μετέχει ενεργά στη διαδικασία θεσμοθέτησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ο πρόεδρος του συλλόγου τοποθετήθηκε ως εξής: Για μεν το πρώτο ζήτημα είπε ότι σαν σύλλογος δεν χορηγεί άδειες για πλειστηριασμούς κατοικιών από τράπεζες, δημόσιο, ασφ. ταμεία και ΟΤΑ. Για δε το δεύτερο ζήτημα ανέφερε ότι δεν είναι δική τους επιλογή η θεσμοθέτηση των ηλ. πλειστηριασμών. Επίσης μας ζήτησε να του αναφέρουμε στοιχεία για πλειστηριασμούς κατοικιών από τράπεζες για τους οποίους καταγγείλαμε ότι είχαν δοθεί άδειες από το σύλλογο.

Στη συνέχεια επιδόθηκε στο σύλλογο και ιδιοχείρως στον πρόεδρο κείμενο με τις θέσεις μας για τους πλειστηριασμούς το οποίο θα διαβαζόταν κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας στους παριστάμενους συμβολαιογράφους.

Η παρέμβαση αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή και μόλις πληροφορηθήκαμε τα της ημερίδας.

Συντονιστική ομάδα συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς
16 Μαρτίου, 2017
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: