ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Από τη συνάντηση συλλογικοτήτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ArtGarage 8 Φλεβάρη 2017

ArtGarage 8 Φλεβάρη 2017

Η Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop κάλεσε Συλλογικότητες αλλά και ανένταχτους πολίτες σε συνάντηση για τον προγραμματισμό κοινών δράσεων ενάντια στους σχεδιαζόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Παρέστησαν άτομα που συμμετέχουν σε κινήματα και δράσεις κατά των πλειστηριασμών από τις εξής περιοχές και συλλογικότητες: Ν.Προάστεια, Συνέλευση Ναυπλίου, Ίλιον, Επιτροπή Αιγάλεω, Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Κολωνός, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πέραμα, Αγ. Παρασκευή, Κυψέλη, Εξάρχεια, Ν. Σμύρνη, Πρωτ.Κατοίκων 6ου Διαμερ., Ν. Φιλαδέλφεια, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Νίκαια, Πρωτοβουλία Ζωγράφου, Εναλλακτική Δράση, Ανοικτή Συνέλευση Μηχανικών, Δημ. Παράταξη "ΡΗΓΜΑ στα ΔΥΤΙΚΑ", Δημ. Παράταξη "Κόντρα στο Ρεύμα", Λαϊκή Ενότητα, άτομα από ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-Ενιαίο Μέτωπο και ΕΠΑΜ.   

To κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, χωρίς να έχει την επιθυμητή μαζικότητα, έχει καταφέρει να είναι αποτελεσματικό με τη δυναμική του δράση. Οδήγησε τους Συμβολαιογράφους να κάνουν ένα βήμα πίσω. Ανάγκασε την Κυβέρνηση να δρομολογήσει την δημιουργία ΚΕΠ για την ενημέρωση των πληττόμενων πολιτών. Όμως για να μας αντιμετωπίσει προχωρά στη νομοθέτηση των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών. Πρέπει να απαντήσουμε άμεσα και κατ΄ αρχήν πολιτικά. (από την εισήγηση της Τόνιας Κατερίνη).

Ακολούθησαν τοποθετήσεις 20 ομιλητών ακόμα οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί σε όλες τις συλλογικότητες αλλά και σε όσους παρέστησαν στη συνάντηση.

Στο τέλος μετά το πέρας των τοποθετήσεων, ζητήθηκε από την συντονίστρια της εκδήλωσης, διαθεσιμότητα ατόμων για τη δημιουργία Επιτροπής Συντονισμού που θα υλοποιεί τις δράσεις που θα αποφασίζονται. Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής έγινε την Τρίτη 14/2 και θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη 21/2.

Τέλος, τέθηκαν σε ψηφοφορία 3 συνθήματα που προτάθηκαν για την αφίσα που θα φτιαχτεί και δια βοής αποφασίστηκε η τοποθέτηση στην αφίσα του παρακάτω συνθήματος:
“ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ¨



Δεν υπάρχουν σχόλια: