ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Πλειστηριασμών της 16/11/2016 Νομού Αττικής

Συντάχθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων και την Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Το ότι αναρτώνται πλειστηριασμοί για τους οποίους ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος δεν προβαίνει τελικά στην υλοποίησή τους (όπως έχει εξαγγείλλει και μέχρι στιμής τηρείται) δεν σημαίνει ότι οι πλειστηριασμοί αυτοί αναγγέλλονται κατά τη διαδικασία στα ειρηνοδικεία. Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος -όπως έχει δηλώσει-απέχει από πλειστηριασμούς κατοικιών και ειδικά πρώτων κατοικιών είτε από τράπεζες, είτε από το Δημόσιο, είτε από εταιρείες.
Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να συμπεριλαμβάνουμε στο δελτίο και αυτούς τους πλειστηριασμούς μιας και είτε έχουν αναγγελθεί πριν την κήρυξη της αποχής των συμβολαιογράφων, είτε γιατί οι δικαστικοί επιμελητές δεν δεσμεύονται από αποφάσεις του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμασταν για πολλούς αναξιόπιστοι.

Οι Πλειστηριασμοί ανά ειρηνοδικείο:
Αθηνών (7), Αίγινας (1), Αμαρουσίου (2), Ελευσίνας (1), Ιλίου (2), Κρωπίας (1), Λαυρίου (3), Μεγάρων (1), Περιστερίου (3+1 εκούσιος), Σαλαμίνας (1), Χαλανδρίου (2).

Οι Πλειστηριασμοί ανά επισπεύδοντα:
Τράπ. Πειραιώς (5), Alpha Bank (1), Eurobank (2), Σύλλογος (1), Εταιρείες (6), Ιδιώτες (9), εκούσιος (1).

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος αρκεί να αναφέρεται με ενεργό link -προς την αρχική ανάρτηση- η πηγή της αναδημοσίευσης (Δελτίο Πλειστηριασμών της 16/11/2016 Νομού Αττικής).
 Δεν είναι μόνο ο σεβασμός στην πολύωρη και κοπιώδη εργασία κάποιων αλλά και η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο αναγνώστη να προστρέξει στην αρχική ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για συγκεκριμένο πλειστηριασμό στέλνετε mail στη διεύθυνση: dikaexarchion@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια: