ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από Ειρηνοδικείο Αθήνας 19/10/2016.


Πριν την έναρξη της διαδικασίας των πλειστηριασμών συμβολαιογράφος κάλεσε εκπροσώπους των συλλογικοτήτων και τους ανακοίνωσε ότι έχει πάρει άδεια από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο για τη διεξαγωγή 3 πλειστηριασμών που δεν αφορούσαν κατοικία και δεν ήσαν επισπεύδοντες το Δημόσιο, Ασφ. Ταμεία και οι τράπεζες. Οι παριστάμενες συλλογικότητες (Πλειστηριασμοί-Stop, Λαϊκή Ενότητα, Δεν πληρώνω) δήλωσαν ότι δεν θα εναντιωθούν στην διεξαγωγή τους.
 
Παρόλη την δεδηλωμένη αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών και ειδικά αν αυτοί γίνονταν κατόπιν επίσπευσης τραπεζών, δημοσίου αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το ειρηνοδικείο Αθήνας από νωρίς. Επίσης πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ειδικά από το εξωτερικό: New York Times, RAI, Γαλλική τηλεόραση στα οποία η πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop έδοσε συνέντευξη.


Αισθητή ήταν η παρουσία της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ (Αθήνας) η οποία διαδήλωσε τη στήριξή της στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, όπως και η Ανοικτή Συνέλευση Μηχανικών η οποία μετέχει ενεργά στην Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop.

Δεν υπάρχουν σχόλια: