ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Δελτίο πλειστηριασμών Νομού Αττικής της 27/7/2016 (αναλυτικά)

Δελτίο πλειστηριασμών Νομού Αττικής της 27/7/2016
(πρόκειται για το τελευταίο δελτίο πριν τις διακοπές, 
μιας και τον Αύγουστο δεν γίνονται πλειστηριασμοί)

Το παρόν δελτίο συντάχθηκε από την Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων και στηρίζεται στα αναφερόμενα Τεύχη Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών.

Αναγκαίες επεξηγήσεις
-τρ.=τράπεζα, εταιρ.= εταιρεία, αποθ.=αποθήκη, διαμερ.=διαμέρισμα, οικόπ.=οικόπεδο, βιοτ.=βιοτεχνικό, ορ.=όροφος, δικ.υψούν=δικαίωμα υψούν (περαιτέρω ανέγερσης), επαν.=επαναληπτικός (πλειστηριασμός).
-Με "κόκκινα γράμματα οι "κρίσιμοι" πλειστηριασμοί σπιτιών.

Αναγκαίες διευκρινίσεις:
-Μπορείτε να μας ζητήσετε-στέλνοντας mail-λεπτομέρειες συγκεκριμένου πλειστηριασμού αναφέροντας τον αριθμό τεύχους.
-Όπως βλέπετε Η ΜΟΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Εξετάζοντας αναλυτικό κάθε έναν από τους πλειστηριασμούς που ανήγγειλε για τις 27/7 βλέπουμε ότι όλοι οι πλειστηριασμοί είναι λόγω κόκκινων δανείων που χορηγήθηκαν από τράπεζες που εξαγόρασε η Πειραιώς.


-Να σημειωθεί πως το ύψος των οφειλών που αναγράφονται στο δελτίο είναι σε πολλές περιπτώσεις κατά πολύ υψηλότερο, απλά η τράπεζα προσαρμόζει την απαίτησή της μόνο και μόνο για περιορισμό των εξόδων του πλειστηριασμού, επιφυλασσόμενη -όπως γράφει η αναγγελία- για το υπόλοιπο της οφειλής. Σε αυτές τις περιπτώσεις πριν από το ποσό οφειλής σημειώνεται ένα μ. (μερική απαίτηση).
(κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να δείτε καλύτερα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: