ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αποτράπηκε η έξωση από το σπίτι λόγω πλειστηριασμού στο Περιστέρι ηλικιωμένης

Φωτογραφία: Δρομογράφος

Πλήθος κόσμου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αλληλέγγυων δομών από τις γύρω περιοχές αλλά και από την Αθήνα απέτρεψε την έξωση ηλικιωμένης γυναίκας από το σπίτι της. Η έξωση έγινε από την Eurobank για δάνειο στο οποίο η απειλουμένη γυναίκα είχε υπογράψει ως εγγυήτρια. 

Το ακίνητο ήταν ένα "φιλέτο" για την τράπεζα και τα κοράκια που θα το "χτυπούσαν". Το χρέος αναφέρεται στο 2005 και η διαταγή πληρωμής αναφέρεται στο ποσό των 30.000 ευρώ. Η γυναίκα ενώ είχε προσφύγει νομικά με το νόμο Κατσέλη εν τούτοις τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και σήμερα εξακολουθεί να απειλείται και να ταλαιπωρείται βάναυσα από την τράπεζα και τους υπηρέτες της.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν πλήθος παρατυπίες και μεθοδεύσεις εκ μέρους της τράπεζας, του ειρηνοδικείου Περιστερίου, του υποθηκοφυλακίου αλλά και της αστυνομίας.

Να σημειώσουμε ότι στην Αγρινίου 54-Ανθούπολη Περιστερίου όπου και το συμβάν με το που εμφανίστηκε ο δικαστικός κλητήρας με το φορτηγό να εκκενώσει το ακίνητο, μαζεύτηκε σε ελάχιστο πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές. Παρόντες και ο δήμαρχος περιστερίου, αντιδήμαρχοι και ακπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο. 

Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει ομοιότητες με την προ ημερών απειλούμενη έξωση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη η οποία τελικά αποτράπηκε.

Διαβάστε ακόμη:
Μια ανεπιθύμητη επίσκεψη περίμενε την κ. Μαίρη Ορφανού στο σπίτι της στην οδό Αγρινίου 54, στην Ανθούπολη, το πρωί της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου 2014.

Άνθρωποι εισπρακτικής εταιρίας θέλησαν να μπουν στο σπίτι της και να την διώξουν με το επιχείρημα ότι θα καλέσουν την Αστυνομία, για χρέη της προς την τράπεζα Eurobank.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφερε η ίδια στην κάμερα του PeristeriNews.gr, η κατάσχεση του σπιτιού της (πρώτη κατοικία) αφορούσε δάνειο στο οποίο η κα Ορφανού είχε μπει ως εγγυήτρια και όχι ως η κύρια οφειλέτης.

Παρά τις απειλές των ανθρώπων της εταιρίας ότι θα καλέσουν την Αστυνομία για να την διώξει και μετά την άρνησή της και την παρέμβαση συμπολιτών μας, η κα Ορφανού παρέμεινε στο σπίτι της χωρίς να την απομακρύνουν.

Στο σημείο βρέθηκαν περισσότερα από διακόσια άτομα που συμπαραστάθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Μεταξύ αυτών σε διαφορετικές ώρες της μέρας ήταν εκεί ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Παναγιώτης Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Τάσος Θεοδωράκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ουρανία Σαγιάκου, Στέφανος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Ζούτσος. 


Φωτογραφίες εγγράφων που αποδεικνύουν τις παρατυπίες και λαθροχειρίες της τράπεζας. (Από τον Δρομογράφο). Και το Κάλεσμα της Αριστερής Κίνησης περιστερίου



Δεν υπάρχουν σχόλια: