ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης & ΑλληλεγγύηςÚ Ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί – τρόποι άμυνας και αντίστασης”


Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης & Αλληλεγγύης: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί – τρόποι άμυνας και αντίστασης”
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2013 - 19:00

Οι πλειστηριασμοί, της πρώτης κατοικίας, όσο και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου αποτελούν μια νέα καθολική επίθεση στη ζωή του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, η οποία θα ενταθεί, καθώς θα αυξάνει η ύφεση και η ανεργία. Στην πραγματικότητα το ζήτημα των πλειστηριασμών αφορά όλους. Σε αυτή τη συνολική επίθεση απαιτείται μια καθολική αντίσταση από σήμερα, πολύ πριν φτάσουμε στους πλειστηριασμούς και τις εκτελέσεις τους.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης σας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα : “Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί – τρόποι άμυνας και αντίστασης” που οργανώνει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 19:00 , στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου “Μελίνα Μερκούρη” (Αγ. Φανουρίου 99, 2ος όροφος, καλλιτεχνικό καφενείο).Θα μιλήσουν νομικοί και εκπρόσωπος τραπεζικών υπαλλήλων.

H Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης http://ilion-citizens.blogspot.gr/ συμμετέχει στην Πρωτοβουλία πλειστηριασμοί STOP.

Δεν υπάρχουν σχόλια: