ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: 1000 πλειστηριασμοί σπιτιών απο Γενάρη για οφειλές στεγαστικών δανείων...

...από τα 5600 στεγαστικά δάνεια που δεν "εξυπηρετούνται"


Η "καμπανα" των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας κτυπά από την πρώτη του έτους για περισσότερους απο 1000 δανειολήπτες δανείων απο τους 5800 οι οποίοι έχουν λάβει σταγαστικά και δεν είναι σε θέση να αποπληρώσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στους patrastimes.gr ο υπεύθυνος του γραφείου της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα κ. Νικολαδάκης, από τα 8000 άτομα που έχουν "κόκκινα" δάνεια στην Πάτρα τα 5.800 αφορούν σε στεγαστικά και το 16% με 18% από αυτά αφορούν σε αντικειμενικές αξίες άνω των 200.000€ που είναι και τα πρώτα που θα μπουν στην άρση του αποκλεισμού.

Ο πραγματικός αριθμός των σπιτιών σε επίπεδο Πάτρας που απειλούνται με πλειστηριασμό εκτιμάται πως θα είναι πολύ μεγαλύτερος απο 1000 καθώς σε αυτά δεν υπολογίζονται οι οφειλέτες στεγαστικών δανείων άνω των 200.000 ευρώ οι οποίοι έχουν απευθυνθεί σε δικηγορικά γραφεία και άλλες ενώσεις καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: